Διαμερίσματα Νίνα στη Σκόπελο

Καλώς ήρθατε στα Διαμερίσματα Νίνα στην Σκόπελο, στο “πράσινο και μπλε νησί” όπως ανακηρύχτηκε επίσημα από τον Διεθνή Οργανισμό Βιοπολιτικής.
Εδώ όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μια εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Τα διαμερίσματα «Νίνα» βρίσκονται στο Νέο Κλήμα (Έλιος) της Σκοπέλου.

Το Νέο Κλήμα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού σε απόσταση 18 χλμ. από τη χώρα της Σκοπέλου και 10 χλμ. από το δεύτερο λιμάνι του νησιού, τη Γλώσσα. Η καταπράσινη αυτή περιοχή του Νέου Κλήματος περιβάλλεται από πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα. Έχει εκπληκτική θέα στα μικρότερα γειτονικά νησιά και στο Αιγαίο πέλαγος. Από δω μπορεί κανείς να απολαύσει τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

Οι διαφορετικές αποχρώσεις φυσικού κάλλους που συναντά κανείς στην ίδια περιοχή μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στο Νέο Κλήμα ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την πεντακάθαρη θάλασσα των Β. Σποράδων κατά μήκος του χωριού. Το πλούσιο δάσος, το μικρό αλλά γραφικό λιμανάκι και τα νεόκτιστα σπίτια είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της ταυτότητας του χωριού. Ένα χωριό που με το πραγματικά μαγευτικό του περιβάλλον σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του μπορεί να μαγέψει τους επισκέπτες του και να προσφέρει αξέχαστες διακοπές.